Журналістка Наталя Нагорна опублікувала фотографії національних українських стягів, які присвячені Дню прапора. Вона розповіла про історії саме цих прапорів, які саме події вони пережили.

"Синьорваний, жовтобрудний. Мені здається, справжній український прапор складається саме з таких кольорів. За цей рік я тримала його в руках якусь неправдоподібну кількість", - пише Нагорна у своєму блозі на ТСН.

У колекції присутні прапори з таких значущих для українських бійців місць, як Горлівка, Луганська ТЕС, Мар'їнка та Донецький аеропорт.

Читайте також: В Івано-Франківську підняли державний прапор (фото, відео)

Як розповіла журналістка, на війні солдатам більш за все необхідні вода, цигарки та прапор. Вона вірить, що воїни гинуть заради того, щоб над нашою землею був саме жовто-блакитний прапор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще