З Росії через район окупованого міста Ровеньки Луганської області пройшли колони з військовою технікою бойовиків, повідомляють "Новости Донбасса".

Три колони з технікою бойовиків направляються за трьома напрямками, у бік окупованого Луганська, Дебальцевого та Донецька. Також бойовики переправили свою техніку по залізниці через станцію Штерівка Луганської області.

Серед жителів активно поширюють чутки про наступ української армії.

Читайте також: Бойовики готують провокації на День незалежності України - штаб

Нагадаємо, що сьогодні спікер АП з питань АТО під час брифінгу повідомив, що бойовики планують ряд провокацій на святкування Дня незалежності України 24 серпня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також сьогодні зовнішня розвідка СБУ повідомила, що терористи планують атакувати околиці окупованого Донецька і звинуватити в цьому українську армію.

Розвідка сектора "М" повідомляла про те, що терористи планують найближчим часом активний наступ на Маріуполь за трьома напрямками.