Вчора, 22-го серпня, до Кіровограда завітали представники Всеукраїнського Благодійного Фонду "Мир та Добробут" для проведення акції "Україна без наркотиків" з метою привернення уваги до проблеми наркозалежності та залучення людей до підтримання здорового та активного образу життя, пише Златопіль.

Акція "Україна без наркотиків" проходить у Кіровограді вже вдруге. Авто-мото-велопробіг приурочений до Дня незалежності України та спрямований на популяризацію здорового образу життя та боротьбу із наркозалежністю.

"Ми маємо зовнішні агресори, а це - внутрішні, проти яких ми маємо повстати, - говорить Роман Моїсеєнко, лідер всеукраїнського руху "Україна без наркотиків", - Яскравим прикладом цієї перемоги є учасники заходу, адже більше половини з них колись були наркозалежними, але пройшли повний курс лікування і тепер є повноцінними членами здорового суспільства".

Читайте також: "Правий сектор" Кіровограду захищає дерева (фото)

Роман Моїсеєнко порівняв ситуацію у країні із станом залежної людини, адже обидві хочуть бути вільними, але страждають від натиску, гніту та історичного рабства, від якого можна врятуватись лише серйозно взявшись за проблему та спільними силами всієї країни вирішувати її.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Акція зібрала дійсно багато велосипедистів, мотоциклістів та водіїв авто. Учасники велопробігу чіпляли на авто прапори із лейтмотивом акції та клеїли наклейки "Україна без наркотиків" на свої велосипеди та мотоцикли. Під час зоходу у парку всім роздавалися листівки із контактами реабілітаційного центру. Акція закінчилась концертом.

Нагадаємо, до Кіровограда акція вже побувала у Чернівцях, Києві, Житомирі, Черкасах, у вересні авто-мото-велопробіг буде проведено в Миколаєві, а в жовтні - в Одесі.