Сьогодні на Майдані в Києві діти-переселенці з Донбасу взяли участь у флеш-мобі "Народжені вільними".

Як повідомляє прес-служба президента в Facebook, разом з ними у події взяла участь перша леді країни Марина Порошенко, яка і була ініціатором події.

"Я щаслива бути тут разом з молодим поколінням. Наші діти дійсно народжені вільними, і вони будуть зовсім по-іншому будувати майбутнє нашої країни. Щоб вона була найкраща, квітуча, сучасна, без війни", – сказала вона.

Діти з сімей вимушених переселенців, учасники Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Омріяна Україна очима дітей", волонтери та сім'ї з дітьми активно провели час у День державного прапора України.

"Учасники акції створили карту України площею 150 квадратних метрів з пазлів, на яких залишили різнокольорові відбитки своїх долонь, символізуючи цілісність і неподільність України", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читайте також: 95% українців пишаються своїм прапором - Порошенко

Марина Порошенко також нагородила 30 дітей-переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Омріяна Україна очима дітей".

Нагадаємо, що сьогодні Державний прапор України підняли на Софіївській площі.