У День Незалежності України громадська организация "Місто-сад" та проект "Юні. Діти понад усе" влаштують святкування на яке може потрапити кожен бажаючий.

На дітей та дорослих чекають безкоштовні воркшопи, зокрема, з декорування магнітів в техніці вітражного розпису акрилом, живопису, створення "овочевих картин", музика і фотосесія у спеціально оформленому просторі. Діти учасників АТО та вимушених переселенців разом з киянами робитимуть своїми руками прикраси, листівки,сувеніри. Кошти, отримані від їх продажу будуть передані родинам учасників АТО та вимушених переселенців.

Читайте також: Знаменитий португалець намалював на стіні будинку портрет Нігояна

Співзасновниця проекту "Юні. Діти понад усе" Ольга Білецька зазначила: "Наш проект орієнтовано на єднання та розвиток заради спільного майбутнього дітей учасників АТО та дітей вимушених переселенців. Через мистецтво ми намагаємося інтегрувати їх у нове середовище, наповнити життя дітей радістю творчості та пізнання".

Команда проекту Сквер Небесної сотні проведе зустріч з усіма бажаючими і розповість про те, як творити незалежність своїми руками, змінювати місто на краще, формувати сильну місцеву спільноту.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також у Сквері розміститься виставка фотографій, присвячена Скверу Небесної сотні фотохудожника Олени Сапонової.