У Тернопілі подруги нареченою влаштували для неї справжній сюрприз на дівич-вечір. Вони вирішили покатати дівчину у тролейбусі на її останнє незаміжнє свято.

Спочатку дівчина хотіла сама організувати свято та запросити гостей, але її подруги влаштували для неї несподіванку та сплатили усі кошти на організацію вечора. Дівчата зізналися, що довго міркували щодо формату свята і в жодному разі не хотіли банального пафосу з лімузинами.

"Коли подруги попросили мене прийти святково одягненою в неділю о 6-й вечора на зупинку в Центрі біля церкви, звичайно, я зрозуміла, що вони приготували мені сюрприз. Але не сподівалася, що буде таке! Це просто шаленство і вар'ятство - у найкращому розумінні цих слів", - розповіла наречена Павлина.

Читайте також: Тисячі запоріжців влаштували велопробіг, щоб привернути увагу депутатів (фото)

Подруги взяли в оренду тролейбус та прикрасили його всередині. Також приготували напої та страви. Цей "тролейбус щастя" здійснив кілька кругів містом та ощасливив не тільки наречену, а й мешканців Тернопіля.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще