У неділю, 23 серпня, відбувся матч 1/16 фіналу Кубка України "Зірка" - "Карпати", який завершився перемогою господарів у серії пенальті. Після матчу стався конфлікт між ультрас львівського та кіровоградського клубів і співробітниками правоохоронних органів, передає "Інформаційний портал Кіровоградщини".

За словами представників фансектора львів'ян, почалося все нібито зі словесної перепалки між уболівальниками: убік львів'ян кіровоградські фани адресували образливі слова і жести, після чого два фана "Карпат" вирішили розібратися з кіровоградцями.

Заспокоювати гостей взялися правоохоронці. За свідченнями очевидців, двох львів'ян збили з ніг, після чого побили. Потім співробітники правоохоронних органів спробували затримати фанатів. У відповідь на це, з трибуни "Карпат" полетіли пластикові сидіння, петарди і фаєри.

З бігової доріжки стюарди почали обливати уболівальників водою, а міліція використовувала кийки і сльозогінний газ.

Відзначається, що в секторі, де знаходилися львівські вболівальники, виламано близько трьох десятків сидінь, зламані три секції металевої огорожі, пропалено гумове покриття доріжок стадіону. Крім того, четверо стюардів отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Міліція в підсумку нікого з учасників інциденту не затримала.

Читайте також: Нардеп постраждав від польських фанатів під час бійки у Києві

Нагадаємо, в центрі Києва 20 серпня відбулися зіткнення між польськими та українськими фанатами. У результаті сутичок затримані 85 осіб.

Матч між "Зорею" та "Легією" проходив на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Перемогу здобули гості з рахунком 1:0.