Наступний так званий "гуманітарний конвой" з РФ доставить на окупований Донбас російські підручники. Про це пише УНІАН.

"Сьогодні о сьомій ранку з Ногінського рятувального центру МНС Росії до Ростовської області вирушили вантажні автомобілі, які увійдуть до складу чергової автомобільної колони з гуманітарною допомогою для жителів Донецької і Луганської областей. У її складі більш як 40 автомобілів, які перевозять близько 700 тонн навчальної літератури, наданої Міністерством освіти РФ і такої необхідної напередодні початку нового навчального року", - йдеться у повідомленні МНС РФ.

У Донському рятувальному центрі МНС Росії до вантажних автомобілів з Ногінська приєднаються машини з інших регіонів.

Повідомляється, що чергова, за рахунком 37-ма колона МНС Росії доставить більш як 1,2 тис. тонн гуманітарних вантажів. Крім навчальної літератури і меблів для дошкільних закладів Донбасу, до складу вантажу увійдуть понад 500 тонн продуктів харчування - крупи, борошно, чай, консерви.

Читайте також: Російські терористи відмовилися від українських "подачок"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даними УНІАН, РФ направляє на Донбас в першу чергу підручники історії. Передбачається, що таким чином будуть зроблені кроки для виховання ненависті до України серед молоді, а також буде пояснено "правильність" дій російських окупантів.

Нагадаємо, помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян повідомляв, що більшість вантажівок російського "гуманітарного конвою" під час перетину кордону 20 серпня були наполовину порожні.