Національний заповідник "Софія Київська" Міністерства культури України за результатами тендеру уклав угоди з ТОВ "Екстер'єр-Будсервіс" на ремонт Андріївської церкви на загальну суму 6,8 млн. грн.

До кінця року підрядник повинен укріпити схил пагорбу Андріївської церкви, відремонтувати водопровідну систему, відреставрувати центральні сходи, відновити огорожу і поставити хвіртку.

Як стало відомо, ремонтно-реставраційні роботи на фасаді церкви повинні бути завершені до кінця 2016 року.

Сторони уклали договір, згідно з яким підрядник дає три роки гарантії на якість робіт з моменту підписання акту виконаних робіт.

Читайте також: Маріїнський палац отримав від Кабміну 100 мільйонів гривень на реставрацію

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Єдиним конкурентом ТОВ "Екстер'єр-Будсервіс", яке раніше не отримувало державні підряди, на цьому тендері було ТОВ "Сакра-Град". Пропозиція склала 7,3 млн. грн.

Відзначимо, що з 2008 року на ремонт Андріївської церкви були укладені договори на загальну суму 48,81 млн. грн. Останній раз роботи замовлялися в 2011 році.