Бойовики вели провокативний обстріл населеного пункту Старомихайлівка. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" сказав прес-офіцер сектору "Б" Євген Силкін.

"Бойовики вдаються до провокаційних дій: сьогодні близько першої ночі з напрямку Донецька з РСЗВ "Град" був обстріляний населений пункт, підконтрольний бойовикам, Старомихайлівка", - повідомив Силкін.

За його словами, зараз в секторі "Б" спостерігається тиша, але ввечері та вночі в деяких населених пунктах обстріли ще тривали.

На донецькому напрямку незаконні збройні формування протягом вечора і ночі 36 разів порушували режим припинення вогню.

Читайте також: Українська розвідка розповіла про злочинні наміри бойовиків

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зокрема, бойовики 13 разів обстрілювали позиції українських військ та інфраструктуру мирних населених пунктів з мінометів калібру 82 мм та 120 мм. 8 разів злочинці били з важких артилерійських систем калібру 122 мм та 152 мм.

Нагадаємо, протягом 23 серпня терористи 82 рази порушили режим тиші. 18 разів вони застосували артилерію, 40 – міномети, один раз – БМ-21 "Град".