Черги з п'яти-десяти чоловік з'явилися біля обмінних пунктів у центрі Москви в понеділок, пише Сноб з посиланням на очевидців.

Черги з'явилися у багатьох обмінників на Тверській вулиці, розповів житель Москви Олег Алмаєв. Зокрема, люди стоять у багатьох банках, розташованих на ділянці від станції метро "Маяковська" до мерії Москви.

Читайте також: Третина росіян не знає порядок кольорів прапора Росії

"Біля "Білоруської" практично немає черг, але написано, що валюти у продажу немає", - додав очевидець. За його словами, в інших обмінниках "купують з радістю".

Курси долара і євро в понеділок, на тлі падіння цін на нафту різко виросли. За долар на біржі давали 71,32 рубля, за євро - 81.84 рубля. У 13:52 по Москві євро торгувався на рівні 81,19 рубля, долар коштував 70,66 рубля.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Барель нафти Brent на торгах у Лондоні 24 серпня коштував менше 44 доларів. На мінімумі нафту опускалася до 43,3 долара, проте пізніше почала повільно зростати.