Сьогодні в Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного у Львові відбулася виставка техніки та засобів, які є на озброєнні в українських військових.

Виставка відбулася в межах Дня відкритих дверей в Академії, пише "Вголос".

Відвідувачі академії мали можливість подивитися на техніку і зброю українських військ. Також усі охочі могли послухати виступ Військового оркестру Академії сухопутних військ та Зразково-показового військового оркестру Сухопутних військ Республіки Польща.

Читайте також: У Львові організували арт-школу для дітей бійців

Перший заступник начальника Академії розповів, що на виставці представлені 18 великогабаритних зразків озброєння, техніки для перевезення особового складу, а також ведення бойових дій. Крім того, відвідувачі академії змогли подивитись та потримати у руках чи не всю зброю, яку мають українські військові.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми започаткували традицію показувати людям нашу техніку торік, коли демонстрували бойове озброєня, показували те, що готові до бойових дій у будь-який момент. Цього року кількість зброї у нас суттво зросла, нам є чим пишатися", – сказав Олександр Сивак.