Сьогодні в Тернівському районі в парку Комсомолу України проходить благодійна виставка "Запах війни", організована громадською організацією "39 Жіноча сотня" і "Визвольний рух". Пише "0564".

Як стало відомо, волонтери підготували крім фотографій з передової, зроблених волонтерами або безпосередньо бійцями, снарядів із зони АТО, амуніції наших бійців, ще й свято для малюків.

Читайте також: Для дітей учасників АТО в Сквері Небесної сотні влаштують свято

Спеціально для юних патріотів була створена "смуга перешкод", пройшовши яку, кожна дитина отримувала сертифікат. Кожному малюку долати перешкоди допомагали бійці АТО та волонтери. За дві години роботи благодійної виставки, понад 100 дітей успішно пройшли смугу і отримали свій сертифікат.

Також на виставці криворіжці могли пожертвувати кошти для закупівлі амуніції бійцям в зону АТО і отримали за це подарунок-сувенір.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще