Незважаючи на заборону на проведення святкових заходів, присвячених Дню Незалежності України, українські патріоти в Криму вчора відзначили День Державного Прапора України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав Михайло Батрак. Кримчани привітали всіх українців із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності, сфотографувавшись з прапором України.

"День Державного прапора та День незалежності України - це свята які ми щорічно святкуємо 23 та 24 серпня, але з причини соціально-політічніх реалій в якіх находится Кримський півострів, кримчани тимчасово позбавлені наших спільніх свят.

Читайте також: У Сімферополі затримали представників Українського культурного центру

Але незважаючі на це кримчани пам'ятають, шануються, вітають свою країну та сподіваються на краще.

Зі святом , НАША Країна! Байрам хайырлы олсун бизим Украина! Happy Independence Day!", - Написав на своїй сторінці Михайло Батрак.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще