У мережі з'явились фотографії, які зробили ввечері та вночі з 23 на 24 серпня. На них можна побачити "будні" бійців АТО п'ятьдесят третьої бригади в Авдіївці Донецької області.

Про це пише "Апостроф" із посиланням на кореспондента "LB.ua" Макса Левіна.

"Авдіївка часто піддається артилерійським обстрілам з боку бойовиків. З 18:00 українські позиції бойовики обстрілювали з мінометів, а близько 20:00 відбувся стрілецький бій", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Кривому Розі діти з бійцями АТО пройшли "смугу перешкод" (фото)

Ніч пройшла відносно спокійно, проте неподалік по позиціях АТО стріляли з САУ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами бійців, їх перевели сюди з Кримського в районі Бахмутськой траси, де вони протягом 70 днів утримували стратегічну висоту.

Крім цього, вони мали сутички із контрабандистами та отримували пропозиції хабарів за пропуск транспорту через лінію розмежування.

Після затримання в Орєхово вантажного потяга Ріната Ахметова, їх перевели на передову.

"Їх перевели сюди на передову замість дембеля прямо з Бахмутки. Хлопці вважають, що це - в покарання за те, що вони затримали поїзд Ахметова. У більшості з них термін служби закінчився кілька місяців тому", - розповів кореспондент.