Китайські генерали скинули у вазі через репетиції Параду Перемоги в Пекіні. Його влаштовують на честь 70-ї річниці закінчення Другої світової війни на початку вересня.

Про це пише Lenta.ru.

"У порівнянні з солдатами, яким по 18-19 років, генералам бракує швидкості реакції, спритності і фізичної сили", - сказав капітан Фен Кайчунь, який і готує військовослужбовців до святкової ходи.

Читайте також: Уповільнення економіки Китаю спричинило паніку на біржах

За його словами, військові найвищих рангів "не просять про поблажливість - навпаки, вони хочуть показати себе в кращому вигляді". Через це вони ходять на додаткові тренування.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно інформації, генерали схудли в середньому на п'ять кілограмів. Вони беруть участь у всіх репетиціях, включно із тими, що проходять в повному обмундируванні під спекотним сонцем.

Середній вік воєначальників - 55 років.

Нагадаємо, парад на честь закінчення Другої світової відбудеться на площі Тяньаньмень у Пекіні третього вересня.

У ньому візьмуть участь 12 тисяч солдатів та близько 50 генералів з більш ніж 10 держав, включаючи Росію і Казахстан.