"Верховний суд" окупованого Росією Криму залишив під вартою заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза і кримськотатарського активіста Алі Асанова до 19 листопада.

Про це повідомив голова Центральної виборчої комісії Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив Смедляєв, "суд" сьогодні не задовольнив апеляційні скарги Чийгоза і Асанова і залишив без зміни рішення Київського районного суду Сімферополя щодо обох обвинувачених у справі "26 лютого".

"Попередні рішення суду залишилися без зміни, утримання під вартою до 19 листопада", - написав він.

Читайте також: В Криму нависла загроза існуванню кримськотатарського народу - Чубаров

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз був затриманий 29 січня 2015 року в рамках розслідування кримінальної справи за звинуваченням в організації "масових заворушень" 26 лютого 2014 року біля будівлі кримського парламенту.