Управління патрульної служби Одеси доручили офіцеру "Сокола" Богдану Федуну, який 2 травня 2014 р. затримував на вул. Грецька сепаратистів.

Про це повідомляє місцеве видання "Думская", з посиланням на джерела в МВС України.

"Головним полісменом міста стане Богдан Федун - майор поліції, колишній оперуповноважений УБОЗ і боєць загону спецпризначення (відділу швидкого реагування) "Сокіл", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, офіцер неофіційно підтвердив, що саме він очолить патрульну поліцію Одеси.

Читайте також: Невістка генерала Кульчицького стала інспектором у Львові (фото)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відомостей про Богдана Федуна небагато. Відомо лише, що він на хорошому рахунку у начальства, одружений, виховує доньку. Неодноразово виконував завдання в зоні антитерористичної операції. Крім того, 2 травня 2014 р. поліцейський разом з іншими бійцями "Сокола" брав участь у затриманні сепаратистів, що сховалися в торговому центрі "Афіна", - повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, нова патрульна поліція почала працювати у Львові в неділю, 23 серпня. В Одесі патрульні запрацюють у вівторок, 25 серпня.