Літаку АН-30Б присвоєно ім'я Героя України Костянтина Могилка.

Про це повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

У вівторок, 25 серпня, в Києві пройдуть урочистості з нагоди присвоєння літаку Ан-30Б імені Героя України Костянтина Могилка та передачі машини Збройним силам. Очікується, що в урочистостях візьмуть участь Президент України Петро Порошенко і керівництво країни.

"На території держпідприємства "Завод 410 ЦА", що входить до складу ДК "Укроборонпром", верховному головнокомандувачу Порошенку також продемонструють сучасні зразки авіаційної техніки, а саме: новітні матеріальні засоби, виготовлені вітчизняними підприємствами у рамках програми імпортозаміщення; військові вертольоти типу Мі; нові, модернізовані і відновлені літаки сімейства Антонова", - повідомляють в "Укроборонпромі".

Костянтин Вікторович Могилко (1978 - 2014) - льотчик першого класу, командир екіпажу літака-розвідника Ан-30Б, підполковник Збройних сил України. Загинув 6 червня 2014 - його літак був збитий бойовиками "ДНР" в небі над Слов'янськом у Донецької області. За виняткову мужність і героїзм удостоєний звання Герой України.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще