Управління цивільної авіації Великобританії наклало значні обмеження на участь старих літаків в авіаційних шоу, після катастрофи винищувача Hawker Hunter на авіашоу в суботу.

В Управлінні цивільної авіації пояснили, що подібні літаки також не можуть виконувати фігури вищого пілотажу, пише The Times.

Крім того, всім літакам моделі Hawker Hunter заборонено підніматися в повітря до подальших розпоряджень.

22 серпня літак моделі Hawker Hunter зазнав аварії на авіашоу в графстві Західний Сассекс, впавши на довколишню автостраду. Як розповідають очевидці, літак зірвався на виході з "мертвої петлі".

Зачепивши кілька автомобілів на прилеглій трасі А27, літак вибухнув на узбіччі дороги.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Кількість жертв трагедії на авіашоу в Британії зросла до 11 осіб

В результаті загинули 11 людей, проте медики стверджують, що число жертв може зрости, оскільки розбір завалів на місці катастрофи триває.

Лікарі продовжують боротися за життя пілота, він перебуває в лікарні в критичному стані. Крім того, лікарі надають допомогу ще 14 постраждалим, чиї поранення не викликають серйозних побоювань.