Іноземні авіакомпанії в ніч на середу, 26 серпня, перерахують ціни на авіаквитки через зростання курсів євро та долара до рубля.

Про це повідомили МІА "Росія сьогодні" в Міжнародній асоціації повітряного транспорту (IATA).

Ціни на авіаквитки в доларах виростуть на 7,5, а в євро - на 11,6, повідомляється в телеграмі IATA. Курс IATA, прив'язаний до євро, перераховують раз на тиждень по вівторках, враховуючи зміни ринкового курсу європейської валюти до рубля. Востаннє курс перераховували в лютому 2015 року, коли курс євро склав 77 рублів, а долара - 68 рублів.

Читайте також: Турчинов назвав "приємною дрібничкою" сьогоднішнє падіння рубля

Курс євро на Московській біржі 24 серпня подорожчав до 83,62 рубля, а долара - до 71,64 рубля. Центробанк Росії встановив на 25 серпня курс євро на рівні 81,15 рубля, а також підняв курс долара до 70,74 рубля - це максимальне підвищення з 1998 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще