Поліцейські Папуа-Нової Гвінеї заарештували 54 сільських жителів за звинуваченням у відправленні релігійних культів та людожерстві.

Про це пише журнал The National.

"35 силовиків залишаються на місці затримання і встановлюють подробиці злочинів, що тут відбувались. Вони планують почати двотижневу спецоперацію, в ході якої проведуть переговори з місцевими жителями", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни скажено атакували розпродаж дешевих котлет у Орлі (відео)

Операцію планують у гирлі річки Флай.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Згідно інформації, протягом останніх шести років починаючи з 2009 року, звідти постійно надходять відомості про беззаконня.

"У першу чергу це - побутовий канібалізм і поширення впливу таємних релігійних культів, які практикують ритуальні обезголовлювання і підпали хат", - розповів начальник поліції Західної провінції країни Сільву Сіку.

Один із останніх гучних випадків - вбивство трьох місцевих жителів 25 червня.

Правоохоронці стверджують, що зловмисники відрубали убитим голови та забрали їх із собою для магічних ритуалів.