Творці популярного серіалу "Американська історія жахів" опублікувала на YouTube два тізера п'ятого сезону проекту. Премєра проекту відбудеться 7 жовтня 2015 із підназвою "Готель".

Про це пише Lenta.ru.

"У нових епізодах вперше з'явиться американська поп-співачка Леді Гага, яка зіграє світську левицю і власницю готелю", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Як виглядали афіші фільмів жаху 50 років тому (фото)

Всі тізери тривають по 15 секунд. У першому ролику показали інтер'єри готелю, в якому розгорнеться дія сезону. У кадрі з'являється чоловік без очей, що стукає в двері номерів. Друге відео показує жінку, яку починає душити чиясь рука.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, показ четвертого сезону "Американської історії жахів" завершився.

Довідка. Перший сезон хоррор-серіалу "Американська історія жахів" вийшов 5 жовтня 2011 року. Його особливість у тому, що кожен випуск розповідає унікальну історію, при цьому основний акторський склад не змінюється.

Проект номінували на премії "Еммі" та "Золотий глобус", у тому числі як кращий телесеріал.