Творці популярного серіалу "Американська історія жахів" опублікувала на YouTube два тізера п'ятого сезону проекту. Премєра проекту відбудеться 7 жовтня 2015 із підназвою "Готель".

Про це пише Lenta.ru.

"У нових епізодах вперше з'явиться американська поп-співачка Леді Гага, яка зіграє світську левицю і власницю готелю", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Як виглядали афіші фільмів жаху 50 років тому (фото)

Всі тізери тривають по 15 секунд. У першому ролику показали інтер'єри готелю, в якому розгорнеться дія сезону. У кадрі з'являється чоловік без очей, що стукає в двері номерів. Друге відео показує жінку, яку починає душити чиясь рука.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, показ четвертого сезону "Американської історії жахів" завершився.

Довідка. Перший сезон хоррор-серіалу "Американська історія жахів" вийшов 5 жовтня 2011 року. Його особливість у тому, що кожен випуск розповідає унікальну історію, при цьому основний акторський склад не змінюється.

Проект номінували на премії "Еммі" та "Золотий глобус", у тому числі як кращий телесеріал.