Перший трейлер фільму "Вбий своїх друзів" з'явився на відеоканал YouTube. Прем'єру у Великобританії запланували на 6 листопада.

Про це пише Lenta.ru.

"Головну роль у картині виконав Ніколас Холт, відомий по стрічці "Шалений Макс: Дорога люті" та франшизі "Люди Ікс", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Вийшов перший трейлер фільму жахів із сином Шварценеггера (відео)

Фільм заснуваний на однойменному романі Джона Нівена 2008 року. У ньому оповідають про менеджера з пошуку талантів Стівена Стелфокса. Він шукає хіти для компанії звукозапису у період, коли на музичній сцені домінували Oasis, Blur, The Verve і Supergrass.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Герой буває у різних частинах планети і стикається із незмінними атрибутами індустрії: алкоголем, сексом та наркотиками.

У картині знялися Джеймс Корден, Розанна Аркетт, Крейг Робертс та інші. До саундтреку, крім пісень Oasis і Blur, увійдуть композиції Radiohead, The Prodigy і The Chemical Brothers.