Протягом 24 серпня, російсько-терористичні угрупування 77 разів порушили режим тиші. Вони застосовували артилерію тричі, 20 разів – міномети, 32 – гранатомети.

Про це повідомили у прес-службі штабу АТО.

"Сепаратисти суттєво зменшили провокативні обстріли українських позицій. Проте вони декілька разів застосовували озброєння калібру більше 100 мм у темну пору доби", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Передова АТО напередодні свята Незалежності (фото, відео)

З 18:00 до опівночі, бойовики тричі обстріляли із 120-мм мінометів сили АТО у Красногорівці. О 21-ій годині по українському опорному пункту в Опитному, бандформування били з танку, зенітної установки та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З 18:30 до 19:06 терористи з мінометів калібру 120 мм вели вогонь по цивільних житлових будинках у селищі Красногорівка. А о 22:20 зі 122-мм артилерії били по мирним кварталам Авдіївки.

У Луганській області, о пів на десяту вечора під мінометним вогнем сепаратистів опинився опорний пункт українських військових у селищі Щастя.

"Наприкінці вчорашньої доби, зі стрілецької зброї, бойовики обстрілювали населенні пункти Луганське, Троїцьке, Майорськ, Санжарівку, що на Артемівському напрямку", - підсумували у прес-центрі.