На столичному масиві Русанівка знайшли тіло чоловіка. Труп у кущах побачив перехожий, який прогулювався зранку із собачкою.

"Це сталося неподалік будинку № 12/1 на Русанівській наб. Поруч є муніципальний кінотеатр, від нього йде алейка до жеку. Ось там в кущах і було тіло. Зараз там дуже багато міліції, місце оточили. Сталося щось дуже резонансне", - розповів місцевий житель Андрій.

В міліції уточнюють, що саме зараз з'ясовують всі обставини події.

"На місці працює слідчо-оперативна група. Труп криминальний, тобто з ознаками насильницької смерті", - кажуть в прес-службі столичної міліції.

Читайте також: Черкащанин убив жінку, щоб та не продала будинок

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Жителі Русанівки кажуть, що за останні місяці район дуже змінився.

"У нас сьогодні у дворі в машині вибили вікна, щось поцупили із салону. Кожного дня щось стається. А біля того кінотеатру тільки днями прибрали сміття. А до цього територія навколо була улюбленим місцем бомжів. Він же не працює давно. На здивуюся, якщо волоцюги там з'ясовували стосунки", - припускає Ірина з Русанівки.