Голандське село Лопперсум та його околиці будуть першою сільською місцевістю в світі, де випробують технології передачі даних 5G.

Про це пише Корреспондент.

"Рішення зробити цей населений пункт випробувальним майданчиком прийняла економічна рада провінції Гронінген, щоб підвищити для інвесторів привабливість цієї місцевості, схильної до землетрусів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Кількість DDоS-атак зросла на 132% за рік

Участь візьме низка провідних голландських і міжнародних телекомунікаційних компаній, у тому числі TNO, Ericsson, KPN і Huawei.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Самі мешканці Лопперсума поки не матимуть доступу до нової технології передачі даних. Випробування мають залучити бізнес в регіон.

Компанії зі всього світу зможуть вести тут розробку своїх продуктів, використовуючи 5G.

Для звичайних голандців технологія стане доступною з переходом до повсюдного використання нового стандарту передачі даних. Фахівці вважають, що це станеться не раніше 2020 року.

Нагадаємо, також ми писали, що китайський iphone xs max і айфон 10s max китай дуже схожі.