Проект оборонної програми оптимізації та реорганізації Збройних сил України на 2015-2017 рр. направлений до Кабінету міністрів.

Про це сьогодні на брифінгу повідомила прес-секретар Міністерства оборони України Вікторія Кушнір.

"На розгляд уряду внесено проект державної оборонної цільової програми оптимізації та реорганізації Збройних сил України на 2015-2017 рр.", - сказала Кушнір.

Вона наголосила, що Міноборони забезпечило виконання основних заходів реформ щодо зміцнення обороноздатності держави. Законодавчо визначена чисельність ЗСУ у розмірі 250 тис. чоловік. На сході України розгорнуто необхідна оборонна угруповання військ, реорганізовані 22 існуючі бригади і завершується формування 12 нових бригад.

Читайте також: Кандидати на посади у Міноборони пройшли тести на детекторі брехні

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"За державними контрактами військо отримало понад 1300 основних зразків озброєння і військової техніки", - додала Кушнір.

Також, за її словами, міністр оборони України Степан Полторак затвердив перелік предметів єдиного бойового комплекту для військовослужбовців, який включає 65 предметів військової форми, одягу, спорядження та засобів індивідуального захисту.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони створили робочу групу для перевірки фактів розкрадання пального в зоні АТО.