Харківські активісти "Громадської варти" розмалювали паркан Дзepжинського райвідділу міліції міста Харків у патріотичні кольори, повідомляє кореспондент УНН.

За словами активістів, вони прийшли до будівлі Дзержинського райвідділу, щоб написати заяву з проханням розібратися у конфлікті, який стався 23 серпня, біля пам'ятника Воїну-визволителю.

Активісти розмалювали в кольори національного прапора України бетонні блоки, які захищали райвідділ, і асфальтове покриття навколо нього.

Читайте також: У Харкові напали на чоловіка з футболкою "СРСР"

Нагадаємо, біля пам'ятника Воїну-визволителю активісти руху "Громадська варта" 23 серпня напали на чоловіка у футболці з комуністичною символікою і побили його. Від нападників правоохоронці так і не змогли захистити чоловіка. Активісти пояснили свій вчинок тим, що в державі діє закон "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборони пропаганди їх символіки".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще