В ніч на 24 серпня російсько-терористичні угрупування із танка обстріляли місто Красногорівку в Ясинуватському районі Донецької області.

Про це пише місцеве видання 62.ua.

"Зруйнували лікарню, снаряд потрапив в дах і вибиті всі вікна", – розповідають очевидці.

Читайте також: Передова АТО напередодні свята Незалежності (фото, відео)

Мешканці Красногорівки пишуть у соціальних мережах, що нічний обстріл вівся з боку окупованої терористами Старомихайлівки і Петровського району Донецька.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Також, до мережі виклали низку світлин з місця події, на яких гарно видно результати злочину та залишки ворожого снаряда.

Нагадаємо, у мережі з'явились фотографії, які зробили ввечері та вночі з 23 на 24 серпня. На них можна побачити "будні" бійців АТО п'ятьдесят третьої бригади в Авдіївці Донецької області.

"Авдіївка часто піддається артилерійським обстрілам з боку бойовиків. З 18:00 українські позиції бойовики обстрілювали з мінометів, а близько 20:00 відбувся стрілецький бій", - ідеться у повідомленні.