Українських воїнів навчатимуть американські та грузинські ветерани, які пройшли Ірак та Афганістан.

Скоро в Україні з'явиться спільна група воїнів з Грузії та США, які ділитимуться досвідом з нашими солдатами. Про це розповів "Голос Америки" командир Грузинського національного легіону Мамука Мамулашвілі. Відзначимо, легіон бере активну участь у війні проти російських окупантів на Донбасі.

Мамулашвілі приїхав до Вашингтона, щоб зустрітися з американськими колишніми військовими і домовитися про навчання українців.

"Це відіб'ється позитивно на українських військах. Серед інструкторів будуть люди, які брали участь у місіях у Афганістані, Іраку. На сьогоднішній день вони не служать і підтримали ініціативу допомогти українцям", - говорить Мамука Мамулашвілі.

Це буде офіційна група та ініційована урядами Америки і України, говорить грузинський військовий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Над Луганськом помітили п'ять російських винищувачів

Як ми писали раніше, Міноборони підготувало проект оборонної програми ЗСУ. Проект оборонної програми оптимізації та реорганізації Збройних сил України на 2015-2017 рр. направлений до Кабінету міністрів.