У понеділок, 24 серпня, близько 21:35 на Чоколівському бульварі, 35, сталося трагічне ДТП.

Водій автомобіля Audi 100 виїхав з боку Кардач і зачепив автомобіль Geely. Після цього винуватець ДТП врізався у відбійник і відлетів в огорожу і стовп.

Від зіткнення автомобіль загорівся.

Коли очевидці підбігли до розбитого автомобілю, моторний відсік горів. Його загасили вогнегасниками. З салону витягнули чоловіка, на якого припав основний удар. Він був залитий кров'ю і без свідомості.

Читайте також: У Миколаєві святитимуть "проклятий" тролейбус

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

При цьому водій транспортного засобу втік.

Крім цього, автомобіль Geely після зіткнення з Audi 100 зачепив тролейбус, в якому знаходилося близько 10 пасажирів. Саме вони надали першу допомогу постраждалому чоловікові і загасили палаюче авто.

На місці ДТП працювало три патрулі поліції, прибула також опергрупа ДАІ. Порушили кримінальну справу. Зараз проводять слідчі дії.