Вчора в результаті бойових зіткнень українських військових з терористами Донбасу загинули двоє українських бійців.

Про це в ході брифінгу повідомив прес-секретар адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

"За минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще дев'ять отримали поранення", - сказав він.

Прес-офіцер розповів, що ситуація по всіх напрямках на сході України залишається складною і напруженою, хоча бойовики знизили активність за останній час.

Він уточнив, що в День незалежності бійці АТО загинули під Маріуполем.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Це сталося сьогодні близько 00:30. Ворог почав обстріл наших позицій, які розташовані під Маріуполем. Зокрема, мова йде про Лебединське і Сопине. За попередньою інформацією, в результаті цього обстрілу двоє наших бійців загинули і троє отримали поранення", - сказав він.

Читайте також: Над Луганськом помітили п'ять російських винищувачів

Нагадаємо, раніше в штабі оборони Маріуполя повідомили, що бойовики за останню добу продовжили обстріли околиць Маріуполя.

Місцева волонтер Галина Одноріг повідомила, що в результаті обстрілу під Маріуполем загинули двоє морських піхотинців, ще п'ятеро отримали поранення - троє бійців батальйону "Донбас" і двоє морпіхів.