Правоохоронці Києва вилучили в квартирі наркоділка "товару" більш ніж на 100 тисяч гривень. Міліціонери виявили готовий до продажу опій, більше кілограма марихуани з високим вмістом тетрагідроканабінолу, 2 літра прекурсорів для виготовлення опію ацетильованого, близько двох кілограмів макової соломки, пристрої для вживання наркотиків і гроші, отримані від їх збуту.

Слідчі дії співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Святошинського районного управління міліції столиці проводилися в рамках санкціонованого обшуку. Їм передували оперативні закупівлі наркотиків.

Затриманий - 35-річний киянин - 12 років провів за ґратами. Тепер же у власній квартирі він виготовляв опій. Він дуже сильно дошкуляв сусідам. До того ж, квартиру цілодобово відвідував контингент, що тримав громадян у постійному страху.

Читати також: Наркотики з Італії в Україну перевозили в банках з-під кави

Правоохоронці встановили: господар квартири не тільки виготовляв наркотичний засіб, а й надавав "покупцям" можливість вживати його безпосередньо на місці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Господаря оселі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Проводиться слідство. Правоохоронці встановлюють, звідки він отримував макову соломку і марихуану, яку в подальшому фасував і реалізовував.

Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.