У місті на День незалежності пройшов парад дитячих візочків "Малята UA" в рамках сімейного свята "У кожній родині – майбутнє України". Вже вчетверте за підтримки міської влади у Черкасах організували подібний захід, що прийшовся до вподоби і малюкам і дорослим. У ньому взяли участь орієнтовно п'ятдесят родин зі своїми дітками, задекорувавши візочок, або найперший велосипед малечі. Про це пише газета "День".

Молоді батьки продемонстрували безліч цікавих ідей та фантазій: тут були україночки, морські принцеси, музиканти, водії транспорту та просто маленькі патріоти. По завершенні параду здобули перемогу дитячі візочки в номінаціях: "Україночка", "Козачок", "Казковий герой", "Веселий транспорт", "Фантазійний візок" та інші.

Читайте також: У Черкасах встановили рекорд по найбільшому "велосипедному прапору" (фото)

Реєстрація учасників проходила у сквері за Обласною державною адміністрацією, після чого парад рушив вулицею міста.

Надзвичайно позитивна колона з візочків у кількості 60 штук пройшлася від скверу за облрадою і фінішувала у сквері Хмельницького. Там і нагородили переможців та порадували святковим концертом учасників і гостей заходу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще