Понад 700 дітей з усієї України пройдуть оздоровлення в Угорщині.

Як повідомляє Gazeta.ua, це відбудеться в рамках ініціативи депутата Київської міської ради Миколи Негрича та уряду Угорщини.

"Можливості держави знаходяться поки не на достатньому рівні, щоб забезпечити якісний відпочинок всіх дітей. Спільно з волонтерами ми прийняли рішення, максимально допомогти сім'ям, яким важко самостійно оздоровити дітей" - сказав політик.

За словами депутата від Солом'янського району Києва, така ініціатива виникла завдяки жителям району, які звернулися з проханням допомогти оздоровити дітей, батьки яких служать в АТО.

"Завдяки угорській стороні та волонтерам у серпні в Угорщину поїхали діти з Івано-Франківська, Чернівців, Луцька, Ужгорода, Одеси, Львова, Чернігова, Запоріжжя, Києва, Житомира, Сум, Тернополя", - сказав Негрі.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чиновник зазначив, що крім Угорщини, діти з сімей Солом'янського району Києва в оздоровчому комплексі "Артек Буковель" у Карпатах.

Читайте також: Для дітей учасників АТО в Сквері Небесної сотні влаштують свято

Нагадаємо, що 9 серпня дев'ятеро дітей учасників АТО і вимушених переселенців з Донбасу та Криму поїхали на психологічну реабілітацію до Вільнюса.