Гонщик "Індікар" Джастін Вілсон помер від травм, отриманих під час недільної гонки в американському Поконо. У шолом пілота прилетіли уламки від іншої машини, в результаті чого Вілсон отримав черепно-мозкову травму.

Гонщика доставили в лікарню, але в понеділок, 24 серпня, він, не приходячи до тями, помер, повідомляє Аutosport.com.

Джастіну Вілсону було 37 років.

Читайте також: Автомобілі Лотуса арештують після гонки в Бельгії

Більшу частину кар'єри англієць провів в американських гоночних серіях, проте в молодості виступав в Європі. У 2001 році Уілсон став чемпіоном молодіжної серії "Формула-3000", а в 2003-му провів сезон в "Формулі-1" у складі "Мінарді" та "Ягуара".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У 2004-му Джастін переїхав до Америки, але, незважаючи на кілька перемог і подіумів в серіях Champ Car і "Індікар", чемпіоном так і не став. Кращими результатами стали другі місця в 2006 і 2007 роках в особистому заліку в Champ Car.