Вчора, 24 серпня о 13.15 до Мелітопольського міськвідділу ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про нещасний випадок, у результаті якого загинула дитина. Про це повідомили у прес-службі МВС.

За попередньою інформацією, десятимісячний малюк випав з вікна п'ятого поверху, відкритого старшим на два роки братиком. На час події діти були залишені матір'ю без нагляду.

Читайте також: У батьків-геймерів забрали дитину через відеоігри

"Сім'я, у якій сталася трагедія – з розряду неблагополучних. Лише тиждень тому – 18 серпня на горе-матір було складено протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків. Але діти знову залишилися без нагляду. Як результат – загибель десятимісячного хлопчика", - йдеться у повідомленні.

Міліція проводить перевірку всіх обставин трагедії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще