Деякі вболівальники, які відвідали матч Ліги Європи "Зоря" - "Легія" на стадіоні "Динамо" у Києві в минулий четвер, упізнали в одному з хлопчиків, які подають м'ячі, молодшого сина Президента України - 14-річного Мишка Порошенка. Про це пише "Сегодня".

Директор динамівської академії Олександр Іщенко підтвердив інформацію: "Так, є такий хлопець. Грає і тренується в групі U-14, яку ведуть відомі в минулому гравці Олег Венглинський і Олександр Радченко".

За його словами, Міша діє на позиції плеймейкера, і не випадає з обойми. Він серйозно ставиться до справи, уважно слухає тренерів і від вправ не ухиляється.

"У спілкуванні з ровесниками теж простий і відкритий, не помічалося за ним симптомів зоряної хвороби. Поблажок йому, як і решті, не робимо. Виховуємо бійців, допомагаємо їм розвивати талант. До речі, подавати м'ячі на матчі за участю "Зорі" він сам попросив", - сказав Іщенко.

Віце-президент "Динамо" Олексій Семененко сказав, що в академії "Динамо" не прийнято виділяти когось із учнів, навіть якщо вони носять гучні прізвища.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читайте також: "Барселона" цікавиться Ярмоленком

Окрім футболу, Міша серйозно займався танцями та музикою. Навчався у коледжі в Англії, але з осені минулого року здобуває освіту в Кловському ліцеї в Києві.

В академії "Динамо" він з'явився в минулому році, а до цього грав у дитячій команді клубу "П'ятий елемент", який вважається власністю його батька. Батьки футболістів, які займаються разом з сином президента, характеризують його з хорошого боку. Кажуть, що син голови держави не зазнається.

Нагадаємо, 15-річний син мера Києва Віталія Кличка Єгор-Даніель також захоплюється спортом - він займається тхеквондо.