У День національного прапора України гравці київського футбольного клубу "Динамо" завітали до поранених воїнів у госпіталі.

Про це повідомляють ультраси столичної команди на своїй сторінці у соцмережі.

Поранених бійців із зони АТО приїхали провідати футболісти Денис Гармаш, Віталій Буяльський та Сергій Мякушко, а також ультрас столичного клубу

Гравці принесли пораненим символічні подарунки та гарний настрій. Вони підбадьорили бійців та виказали їм слова підтримки.

Читайте також: Молодший син Порошенка займається в академії "Динамо"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, велика кількість українських спортсменів допомагають воїнам АТО. Проте беззаперечним лідером у цій справі є футболіст збірної України та дніпропетровського "Дніпра" Роман Зозуля.

Він відремонтував військовий госпіталь у Дніпропетровську. А ще продав свою футболку за 33,5 тис. грн і віддав гроші десантникам.Зозуля створив благодійний фонд "Народна армія" та запустив флеш-моб "Я допомагаю української армії". Суть естафети - кожен, хто її приймає, повинен перерахувати тисячу гривень благодійному фонду.