У зоні АТО у волинських вояків сталося диво - сухий стовбур у похідній капличці "Всіх святих землі української", на якому висіла ікона Матері Божої, пустив зелені пагони.

Як повідомляє ZIK, про це розказав начальник прес-служби 14-ої окремої механізованої бригади ОК "Захід", лейтенант Влад Якушев.

Зелене листя огорнуло ікону Матері Божої, яка висіла на мертвому дереві.

"Будуючи похідну капличку, ми зрізали верхівки мертвих дубків у посадці та закріпили на них навіс, що прикриває похідну капличку. Ми не зачіпали живих дерев, а використали лише сухі. І ось мертве дерево зазеленіло, причому випустило гілочки саме навколо ікони Божої Матері", – розказав мобілізований священик, майор Микола Гінайло.

Читайте також: Бійці АТО моляться на дитячі малюнки під Донецьком

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він підкреслив, що інші сухі дерева навколо каплички залишились мертвими.

Військові інтерпретують це, як божий знак, адже вони перебувають під прифронтовим Маріуполем, де точаться бої з терористами.

Нагадаємо, що військові під Донецьком моляться на іконостас з дитячих малюнків.