До опалювального сезону 2015-2016 років готові понад 73% житлових будинків.

Про це сьогодні повідомив заступник міністра регіональної політики, будівництва і житлово-комунального господарства Едуард Кругляк на брифінгу, передає "РБК-Україна".

"З 160 тис. 405 будинків 117 тис. 813 будинків вже мають паспорти готовності. Там ми йдемо за графіком. Це 73,4%",- зазначив чиновник.

При цьому він додав, що до початку опалювального сезону підготували близько 82% об'єктів житлово-комунального господарства.

Кругляк зазначив, що за планами профільного міністерства на 1 вересня потрібно підготувати школи, дитячі садки та лікарні на 100 %, а до 1 жовтня - об'єкти теплопостачання, водопостачання та дорожньо-мостового господарства. На 25 число в середньому, за його словами, на 82% підготовлені об'єкти житлового фонду, соціально-культурного призначення, теплопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства, а також дорожньо-мостового господарства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: До 2016 року всім українцям поставлять газові лічильники

Кругляк наголосив, що підготовка до зими теплового господарства відбувається важко через заборгованості "Теплокомуненерго" за спожитий газ.

Нагадаємо, у бюджеті на наступний рік закладуть кошти, що підуть на утеплення багатоквартирних будинків.