Сьогодні в Одесі нові патрульні прийняли присягу на вірність Україні.

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook, всі вони вишикувалися на Потьомкінських сходах.

З такою подією нових патрульних особисто привітав президент Петро Порошенко. Він підкреслив, що полиця є невід'ємним атрибутом нової європейської України.

Глава держави розповів, що одеську поліцію чекає такий же успіх і популярність серед народу, як київську.

Начальником патрульної поліції Одеси став Богдан Федун. Він заявив, що його підлеглі вийдуть на вулиці міста ввечері після прийняття присяги.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Я працював у структурі МВС, був інструктором, працював у Києві в новій поліції. Я хочу змінювати свою країну в кращу сторону, а нове принесуть ці хлопці-поліцейські", - заявив він.

Щодня на службу будуть заступати близько 45 автопатрулів, вони будуть стежити за порядком і вдень і вночі. Передбачено піші патрулі, в кількості двох або трьох працівників. Загальна кількість патрульних складе близько 800 працівників.

Читайте також: Як працює нова поліція у Львові (фото, відео)

Нагадаємо, раніше Арсен Аваков повідомляв, що з нагоди присяги патрульних пам'ятник Дюку прикрасили поліцейським кашкетом.