Кияни, які планують відвідати відбірковий матч чемпіонату Європи-2016 між Україною та Білоруссю на "Арені Львів", зможуть скористатися окремим поїздом Hyundai.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу.

"Федерація футболу України спільно з її комерційним партнером УФІ виступили з ініціативою, яку підтримала Українська залізнична швидкісна компанія. Мова йде про те, що на 5 вересня призначений додатковий поїзд "Інтерсіті +" № 745/746 сполученням: Дарниця, Київ - Львів - Київ, Дарниця ", - зазначили у федерації.

Читайте також: "Барселона" цікавиться Ярмоленком

Поїзд призначений для обслуговування вболівальників національної збірної, які планують відвідати "Арену-Львів". Україна в Львові прийматиме команду Білорусі в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА Євро-2016.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У ФФУ підкреслили, що розклад руху поїзда в обох напрямках розроблено з урахуванням часу, необхідного для того, щоб дістатися від залізничного вокзалу до стадіону Арена-Львів, а після закінчення матчу - до залізничного вокзалу.