Електронна система надання перепусток в зону АТО потребує удосконалення.

Як повідомляє Українська правда, вона нездатна запобігти проникненню потенційно небезпечних осіб.

"Це добре видно з тестової перевірки системи, яка видала дозвіл на перетин лінії розмежування вигаданому персонажу - Джеку Ніколсону Джуніору. Під час оформлення цієї заяви до анкети не були прикріплені навіть необхідні документи, наприклад, копія паспорта, однак це не завадило системі дозволити такій особі в'їзд на окуповані території", - сказано в повідомленні Громадського люстраційного комітету.

У зв'язку з цим в середу представники організації проведуть другий круглий стіл на тему "Як зупинити корупцію при видачі перепусток через лінію фронту?".

Читайте також: СБУ не вдалося запустити електронну систему перепусток на Донбасі

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На нього запросили народних депутатів, представників громадських організацій та провідних журналістів Донбасу.

Нагадаємо, що на початку липня заробила оновлена ​​система видачі пропусків через лінію фронту. Місцеві чиновники покладали великі надії на електронну систему, яка повинна була вирішити ряд проблем, наприклад, виникнення величезних черг в зоні АТО на виїздах і в'їздах до міста.