У селищі Садове Володарського району Донецької області Служба безпеки України викрила схованку зі зброєю та боєприпасами.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці повідомляють, що житель селища зберігав у власному будинку два реактивні гранатомети, а також велику кількість набоїв різного калібру.

За даним фактом співробітники спецслужби відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю".

Наразі правоохоронці продовжують проводити невідкладні слідчі дії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Добровольчий батальйон заховав у лісозмузі боєприпаси (фото)

Нагадаємо, СБУ вилучила в депутата Донецькій області арсенал зброї. Він зберігав її у власному будинку.

Співробітники спецслужби виявили у нього під час обшуку 65 реактивних гранатометів, автомат Калашникова, велику кількість набоїв різних калібрів, 28 магазинів до АК-74. Також він тримав велику кількість вибухівки. Зокрема, 37 гранат різних типів із запалами, тротилові шашки загальною вагою понад три кілограми, чотири протипіхотні міни, пластичну вибухову речовину ПВ5А.