В Україні заборгованість з виплати заробітної плати станом на перше серпня зросла на 2,5% до 1,96 млрд грн порівняно з першим липня 2015 року. Дані оприлюднені без урахування тимчасово окупованих територій АРК, Севастополя і частини зони проведення АТО.

Про це повідомили в Державній службі статистики України.

За інформацією Держстатистики, при цьому заборгованість по зарплаті збільшилася в порівнянні з січнем цього року - на 48,8%.

Найбільше заборгували своїм працівникам в Луганській області - більше 477 млн ​​грн, Донецькій - 391 млн грн, Харківській - 173 млн грн, Київській - 129 млн грн, Дніпропетровській - 117,6 млн грн.

Читайте також: Влада проіндексує зарплати та пенсії українцям - Президент

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У той же час найменша заборгованість спостерігається в Чернівецькій обл. - 4,8 млн грн, Закарпатській - 4,8 млн грн, Івано-Франківській - 6,78 млн грн, Житомирській - 8,99 млн грн, Тернопільській - 9,3 млн грн.

Нагадаємо, за даними Держстатистики, в червні заборгованість із виплати заробітної плати зросла на 5,8% - до 1,92 млрд грн порівняно з травнем 2015 року.