Робота над третім фільмом франшизи "Три ікси" повинна була початися ще сім років тому, але постійно відкладалася на невизначений час. Сьогодні Він Дизель повідомив, що зйомки бойовика не за горами.

Про це пише lenta.ru.

"Три ікси" мали стати "молодіжною відповіддю" фільмам про Джеймса Бонда. Принаймні так вважав продюсер Ніл Х. Моріц. Роб Коен ставив бойовик на початку нульових, коли Він Дізель вже був зіркою його ж "Форсажу".

За сюжетом спортсмен-екстремал Ксандер Кейдж привертає до себе увагу Управління нацбезпеки США, оскільки в змозі зробити те, що не під силу звичайним людям. Оснащений найсучаснішою шпигунською технікою і зброєю, Кейдж повинен просочиться в російські кримінальні кола, що знаходяться в Празі. Здається, ніщо не може перешкодити шпигунові нового покоління виконати завдання. Але на горизонті з'являється таємнича Олена і вся місія готова піти коту під хвіст.

Читайте також: У мережу потрапив трейлер фільма про музичну індустрію 90-х (відео)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про продовження з Айс Кьюб в пристойних кіноколах згадувати не прийнято. Дизель відмовився зніматися в сіквелі, сподіваючись на більш серйозні ролі. Однак через деякий час погляди актора змінилися. Він продовжує зніматися в "Форсажі" і уже тепер зовсім точно не проти повернути Ксандера Кейджа на екрани.

"Коли я знімався в" Трьох ікса ", на майданчику мене звали Повітряним Дизелем. Настав час повернутися. Зйомки починаються в грудні на Філіппінах", - написав актор у своєму інстаграме.