Київський барабанщик Віктор Герчев переміг у конкурсі, який проводив ударник знаменитої британської групи Cream Джинджер Бейкер. За умовами змагання, потрібно було зіграти і зняти на відео кавер-версію пісні White Room з репертуару групи Cream.

Про це повідомляє Сultprostir.

Грати, за словами барабанщика, можна було на будь-яких ударних інструментах, включаючи електронні барабани і перкусію. Учасників не обмежували у виборі.

"На першому етапі відбору, Топ-10 він вибирав колегіально з іншими людьми, але переможця визначав самостійно. Особисте звернення такого значущого для мене музиканта стало моєю головною мотивацією для участі в конкурсі", - зазначив Герчев.

У конкурсі взяли участь 53 музиканта з різних країн. Київський барабанщик отримає цілий пакет призів. Він поїде на фестиваль Rock'n'roll Fantasy Camp в Лос-Анджелес. Джинджер Бейкер подарує йому іменний барабан від Drum Workshop, набір тарілок Zildjian, а також річну підписку на журнал Modern Drummer .

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Український художник у списку "Сто геніїв сучасності" (фото)

Герчев наголосив, що для нього найважливіше те, що його гру оцінив одним з найвидатніших музикантів.

"У моїй барабанної юності Джинджер дуже вплинув на моє становлення як музиканта. Цей конкурс того ж рівня, як якби для гітаристів його проводив Ерік Клептон", - сказав барабанщик.

Герчев входить до складу відразу двох київських гуртів – NEON Rock Band та BeTwins.